Hondentraining

Wie ben ik 

Mijn naam is Nick Timmermans, inmiddels al vele jaren werkzaam als hondentrainer, zowel privé als via een hondenschool. Er is in mijn ogen niks mooiers als de band tussen eigenaar en hond. Door de jaren heen zijn er veel veranderingen geweest in de denkwijzen en manier van opvoeden en trainen van honden. Gelukkig maar! Was een hond vroeger vooral bedoeld als beschermer, tegenwoordig zijn het in veel gevallen echte gezinsleden.

Zelf zorg ik ervoor dat mijn kennis up to date blijft door cursussen, seminars, online lezingen en het goede oude boek. Elke trainer heeft zijn eigen manieren en trucjes en het is vooral belangrijk dat jij als eigenaar een goed gevoel krijgt bij de persoon die je gaat helpen en dat je ook echt het gevoel hebt dat je problemen serieus genomen worden. Hopelijk krijg je met de informatie op deze pagina een beetje een beeld van mij en van mijn werkwijze waardoor we snel samen aan de slag kunnen!